Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2013 18:27 - Важно! ...за всяка кандидат блондинка
Автор: amlond Категория: Други   
Прочетен: 193 Коментари: 0 Гласове:
0



 Не е лесно да постигнеш точния светъл нюанс, може да се наложи да опитваш поне няколко пъти. Снимките на знаменитости с желания рус цвят може да ориентират фризьора ти, обаче винаги си има риск. Поради тази причина разпитахме известния стилист на звездите Рик Уилман -  той работи с две от най-яките холивудски блондинки(наши любимки) - Хайди Клум и Блейк Лайвли.

image

Ето и неговите осем важни съвета за всички кандидат блондинки!

1. Трябва да си склонна да изхабиш време
За да станеш точно толкова руса, колкото искаш може да отнеме доста време  и средства.  Увери се, че търпението ти няма да свършат по средата на процеса. А то ще ти е нужно, защото може да се наложат няколко опита. Освен това не е за пренебрегване и условието да използваш добър стилист и качествени бои, което струва не малко.
2. Имай предвид естествения си цвят
Резултатът поне при първото боядисване е твърде зависим от основния ти цвят. Представи си, че скалата на цветовете е от 1 до 12, като започваш от най-тъмно черното и постепенно стигаш до най-светло русото. Ще отнеме време да преминеш през всички степени, ако твоя естествен цвят е в първата половина на скалата.
3. Смяна на козметиката
Може да се наложи да смениш любимия си шампоан и балсам. Русото изисква прилагането на повече амоняк и избелващи агенти. Това променя и състоянието на косата, съответно ще се наложи да ползваш по-щадяща козметика и повече балсами и възстановяващи маски. Най-добре избери продукти от органичен произход.
4. Фризьор с опит в русата гама
Малко проучване сред твоите приятелки блондинки ще улесни избора ти на стилист. Фризьорът трябва да е с повечко опит в изрусяването, за да се справи добре с косата ти и да няма неприятни изненади в края. Ако в салона забележиш евтини продукти със съмнително качество, по-добре си запиши час при друг стилист.
5. Определи точен цвят, който искаш да постигнеш

image
Трябва да си наясно точно колко руса искаш да бъдеш, за да си с една крачка по-близо до крайния резултат. Съобрази избора си с тена ти, прецени кой нюанс ще ти отива по-добре на лицето и на гардероба. Не прибързвай с крайни цветове, рискувай, но постепенно, докато не се увериш, че това е точната боя. Помага, ако ориентираш фризьора си със снимка на жена с твоя нюанс.
6. Нов грим
Новият цвят на косата променя визията, така че може да се наложи да смениш обичайния си грим. Червилото и сенките на очите са най-честия обект на промени, може да се посъветваш за точната комбинация направо във фризьорския салон или в добър магазин за козметика при опитен гримьор.
7. Фиксатор
Помоли фризьора да използва фиксатор, след като те е изрусил. Това е продукт, който не съдържа кислородна вода и спомага за постигането на точния рус нюанс, освен това гарантира блясък на косата за няколко седмици.
8. Подготви се за реакциите на околните
Пълно е с предразсъдъци спрямо русите жени, така че психически се подготви да не те вземат много на сериозно или да ти подхвърлят някой от многобройните вицове за блондинки.

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: amlond
Категория: Други
Прочетен: 37863
Постинги: 100
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930